RST Axis leren motorbroek, Maat 54

Dit product is momenteel niet op voorraad.

  • Op werkdagen voor 15:00 besteld = vandaag verzonden!*
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €69,-

De RST Axis is een neutrale motorbroek, gemaakt van super zacht mat leer met stretchpanelen die superieur comfort bieden.

LAATSTE MAAT 54!

Meer informatie
Lisa

Vragen? Ik sta voor je klaar!

Beschrijving

Type rijder

De RST Axis motorbroek is ontworpen voor (sport)tour rijders. Het is een neutrale leren motorbroek welke zowel voor sport als tourgebruik geschikt is. De pijpen van de broek lopen iets toe, waardoor laarzen gemakkelijk over de broek gedragen kunnen worden. De motorbroek is ook voorzien van stretchpanelen, waardoor de broek op nagenoeg elk lichaam mooi aansluit.

Specificaties:

  • Belangrijkste buitenmateriaal: rundleer
  • Sstretchmateriaal: Samtex met lederen stretchpanelen
  • Binnenvoering: vaste comfort mesh-voering
  • Ritsen: max ritsen
  • Draad: coates bonded nylon – 3 dubbel gestikt
  • 360º verbindingsrits
  • CE-certificering: A
  • Heupprotectie: alleen zak (protector los verkrijgbaar)
  • Kniebescherming: CE-niveau 1
  • Buitenzakken: 1

Materiaal

Het buitenmateriaal van de motorbroek bestaat uit soepel rundleer in combinatie mer accordeon stretchpanelen en slijtvaste stretchstof. De accordeon stretchpanelen bevinden zich boven de knieën en bovenaan de achterzijde. Door de toegevoegde stretchstof tussen de benen en achterop de onderbenen biedt de RST Axis broek uitstekende bewegingsvrijheid.

Ventilatie en comfort

De motorbroek is licht geperforeerd op de bovenbenen en biedt op deze manier voldoende luchtregulatie. Niet alleen de ventilatie maakt de broek comfortabel in het dragen, ook de aansluitende pasvorm, stetchstof en en het soepele leer wat gebruikt is voor deze broek zorgen voor ultiem draagcomfort.

Stel- en opbergmogelijkheden

Aan de bovenkant van de broek is een elastieken band geplaatst welke aan doormiddel van de klittenbandsluiting iets aangetrokken kan worden. Ook kan de broek bij de enkels open en dicht geritst worden, wat vooral gemakkelijk is bij het aan en uittrekken van de broek. De RST Axis leren motorbroek is voorzien van één buitenzak met rits.

De RST Axis is een neutrale motorbroek voor (sport)tour rijders, gemaakt van super zacht mat leer met stretchpanelen die superieur comfort bieden. Gemaakt van rundleer met accordeon stretchpanelen boven de knieën, aan de zijkant van de taille, tussen de benen en achterop de onderbenen, biedt deze broek een uitstekende bewegingsvrijheid. Het leer is extreem soepel en hoeft niet echt ingelopen te worden, waardoor deze broek comfortabel is om de hele dag te dragen.

Extra’s

De RST Axis broek is eenvoudig aan elk willekeurig RST jack te ritsen door middel van een 360º verbindingsrits. Samen met het Axis leren jack van RST, vormt het een relatief goedkope en kwalitatief sterke, tweedelige leren set.

Specificaties
Merk

Maat (jeans/broeken)

Kleur

Zwart

Materiaal

Leer

Pasvorm

Skinny, Slim

Segment

Sport, Sport Touring

Wind- en waterdichtheid

Niet waterdicht

Seizoen

Zomer, Mid-season

Eigenschappen

Heupprotectie voorbereid, Stretch, Ventilatie

Taillehoogte

Middelhoge taille

Dames/Heren

Heren

Categorie

Motorbroeken

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RST Axis leren motorbroek, Maat 54” te beoordelen

Andere suggesties…

-10%
NIEUW
 404,99
-20%
 335,00
-10%
NIEUW
 404,99
-10%
NIEUW
Misschien is een van deze producten ook wat voor je.

    Warning: A non-numeric value encountered in /home/anbergenmo/domains/archief.anbergenmotoren.nl/public_html/wp-content/plugins/cross-sells-popup/cross-sells-popup.php on line 144
  • RST Axis Motorjas
    RST Axis Motorjas
     225,00

  • Warning: A non-numeric value encountered in /home/anbergenmo/domains/archief.anbergenmotoren.nl/public_html/wp-content/plugins/cross-sells-popup/cross-sells-popup.php on line 144
  • F-Lite Megalight 140 longshirt heren
    F-Lite Megalight 140 longshirt heren
     40,46